Salongen S.F.D.Y drivs av Rebecka Karlsson Röhr
Ett gott ord om S.F.D.Y
"Jag blev väldigt nöjd med min frisyr! Rebecka är väldigt mån om att kunden blir nöjd och stämde hela tiden av hur jag kände och ville ha det." - Kristin Högberg

S.F.D.Y - Skönhet för ditt yttre

Den mysiga salongen

Frisörsalongen ligger strax utanför centrum, i det lugna området Norrstrand. Salongen är liten och mysig, med garanterad personlig och professionell service. Hos mig kan du klippa, färga, permanenta och styla ditt hår! Jag hjälper dig även med håruppsättningar, make-up till bröllop/speciella tillfällen, skäggformning samt brynplock/färgning. Här kan du också unna dig en vårdande och underbar hårspa-behandling! 

Salongen är specialinriktad på bröllop och håruppsättningar. (Läs mer om bröllop)

Välkommen hit!

  • Lagmansgatan 17, Norrstrand
  • Boka tid på: 054-21 62 06

Din personliga frisör

Jag som driver salongen är en glad tjej från Värmland som heter Rebecka Karlsson Röhr. Det jag brinner lite extra för är bröllop och håruppsättningar. S.F.D.Y som står för “Skönhet För Ditt Yttre”, startades som ett UF-företag när jag gick frisörslinjen på Nobelgymnasiet 2015 och jag har drivit företaget vidare sedan dess. 

Till mig går du om du vill...

  • att frisören ska göra sitt yttersta för att du ska bli nöjd
  • känna dig ompysslad
  • få en personlig och proffsig konsultation

Boka en tid!

Följ mig på sociala medier!